Avaa ovi uusiin mahdollisuuksiin

040 727 9545

Yksilöllistä psykoterapiaa Savonlinnassa

Ratkaisukeskeistä yksilöpsykoterapiaa

Psykoterapia Uusi Ovi tarjoaa ratkaisukeskeistä yksilöpsykoterapiaa, jossa suunnataan katse tulevaan. Toivotunlaista tulevaisuutta tavoitellaan pienin askelin yhdessä psykoterapeutin kanssa. Varaa aika vastaanotolle Savonlinnaan, niin keskustellaan lisää tilanteestasi.


Yhdessä kohti toiveita ja tavoitteita

Voimavarakeskeisessä eli ratkaisukeskeisessäpsykoterapiassa korostetaan yksilön voimavaroja ja tavoitteita. Menneisyydensijaan pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä sekä siinä, mikä nykytilanteessa toimii. Terapiassa etsitään keinoja, joiden avulla asiakas voikulkea kohti yhdessä asetettuja toiveita ja tavoitteita.


Vahvuudet ja voimavarat ja käyttöön

Tavoitteena on muutoksen käynnistäminen, ja ratkaisuja elämän pulmatilanteisiin etsitään yhdessä psykoterapeutin kanssa.Terapiassa pyritään hyödyntämään käytössä olevia vahvuuksia sekä uinuvia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Terapiassa luodaan usein mielikuva tilanteesta, jossa henkilöä vaivaava ongelma on poistunut.


Apua monenlaisiin elämäntilanteisiin

Ratkaisukeskeinen psykoterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille ja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Se voi olla lyhyttä tai pidempikestoista tarpeen mukaan. Tapaamisten kesto on 45–90 minuuttia. Ajattelun, tunnetapojen ja toiminnan muutoksia voidaan saavuttaa tällä menetelmällä nopeastikin.


Soita ja varaa aika!